El puzle de les hores

ser pare o mare, treballar i no morir en l'intent

Dia de la dona i conciliació?

Llegeixo la campanya que ha encetat l’empresa de comunicació ¿¡”expressive per demanar que el Dia internacional de la dona sigui festiu. La campanya “¡Mujeres por el día Libre! Y de la conciliación qué?” té la seva gràcia, no sé si arribarà lluny o no. A part de ser un cop d’efecte per a l’empresa i de publicitat extra, no està malament que, al menys, es parli del tema de conciliació familiar i laboral amb l’excusa d’aquesta campanya. I per donar exemple, l’empresa ha concedit festa a tots els seus treballadors i treballadores per al dia 9 de març (el dia 8 és diumenge) i al blog que han creat per a la campanya, n’hi ha la possibilitat d’adherir-se amb unes sol·licituds que es poden enviar directament al Ministeri d’Igualtat o al govern de la Comunitat autònoma.
Per cert, un dels comentaris al bloc d’aquesta campanya reivindica el Dia de l’avi, que també són molt importants, com ja vaig expressar en l’anterior article.
No sé si estic gaire d’acord en identificar tant el Dia de la dona i el tema de la conciliació…. No hauríem de lluitar per què la conciliació familiar i laboral sigui un tema dels dos sexes per igual? Potser, posats a demanar, no hauríem de tenir el Dia Internacional de la Conciliació Familiar i Laboral? (no sé si existeix aquest)
En una cosa sí que estic d’acord amb el que diu aquesta campanya quan parla de conciliació: “No se trata de trabajar menos, se trata de trabajar mejor”.

Anuncis

Single Post Navigation

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: