El puzle de les hores

ser pare o mare, treballar i no morir en l'intent

L’E-treball, una experiència pilot a la UOC

La UOC llança l’E-treball per afavorir la conciliació i promoure la flexibilitat de presència en el lloc de treball. Es tracta d’una mesura que, si funciona, ampliarà la seva aplicació a més àrees de la Universitat. Un dels aspectes més novedosos d’aquest projecte és el fet que una persona de cada àrea treballarà a distància quatre dies a la setmana durant sis mesos. A priori sembla que s’adopti una filosofia organitzativa a l’empresa més enfocada cap a objectius que a la forma presencial del treball. L’E-treball serà compatible amb la resta de mesures de conciliació que actualment s’apliquen a la UOC, vinculades a l’activitat, la formació, la maternitat/paternitat i la cura d’un familiar. Segons la informació que publica el mateix web de la Universitat, s’ha incrementat el nombre de persones que teletreballen: de 163 el 2005 a 459 el 2009.

Així no m’estranya que la UOC hagi rebut diversos premis per les seves polítiques de conciliació familiar i laboral: el 2009 va rebre el premi de la Fundació Alares a la conciliació i l’any 2007, el premi Empresa Flexible.

Felicitats, doncs, per aquesta iniciativa, i tant de bo moltes altres empreses comencin a prendre nota.
Si us interessa el tema, us deixo l’enllaç per llegir la informació completa: La UOC llança l’E-treball per afavorir la conciliació i promoure la flexibilitat de presència en el lloc de treball

Anuncis

Single Post Navigation

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: