El puzle de les hores

ser pare o mare, treballar i no morir en l'intent

Articles sobre conciliació 2008

Articles que han sortit a la premsa l’any 2008:
Aquest article és del 22 d’octubre de 2008 a El País: “Un juez reconoce a una cajera el derecho a modificar su horario para atender a su bebé”

Aquest article de El País està molt bé:
“Conciliar, sí, pero ojo con el niño”

Aquí hi ha un extens estudi sobre els horaris laborals i la conciliació familiar, de la “Comisión Nacional para la racionalización de los horarios españoles y su normalización con los demás paises de la UE” enviat per Babel Gimeno: Jornada Escolar y Laboral: Posibilidades de Conciliación

He trobat aquest article al canal “Hoy mujer” on es donen algunes xifres sobre temes de conciliació i treball.

L’estrés i la conciliació des d’un estudi que ha fet públic l’Institut d’Infància i Món Urbà (CIIMU). L’informe es titula Malestars. Infància, adolescència i família. L’analitza un article publicat al diari Avui el passat 25 de novembre de 2008. L’article es titula Fills ratllats, pares desbordats. M’ha avisat la Rosa Avis, que està molt “al tanto” del que surt als mitjans i m’ho envia sovint. Gràcies, Rosa!

Avui, 14 de desembre, he llegit una entrevista que m’ha agradat. L’ha publicat el diari El País a la contraportada i és una entrevista amb Esther Giménez-Salinas, rectora de la Universitat Ramon Llull. el títol ho diu tot: Salir de la oficina a las cinco es posible. Defensa els horaris raonables i treballar millor per poder arribar a aquest equilibri que perseguim. Us el recomano.

Aquesta carta es va publicar fa uns dies al “20 minutos” i trobo que està molt ben escrita, reflecteix la vida d’una dona sola amb una filla, treball, etc. i agraeix als qui l’envolten la seva ajuda. Es diu: “No me quejo, sólo estoy cansada”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: